ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H SG συμβουλευτικής επιχειρήσεων και πληροφορικής είναι μια εταιρία με 22 χρόνια εμπειρία στην Ελληνική Αγορά. Λειτουργούμε ως Σύμβουλοι Επιχειρήσεων από το 2019 με έδρα την Πάτρα και προσφέρουμε Υπηρεσίες και Λύσεις σε όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων, με συνέπεια, αμεσότητα και αξιοπιστία για τη μικρή και μικρομεσαία, τη νέα και νεοφυή επιχείρηση, την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, το σύγχρονο επιχειρηματία και επαγγελματία.

Αναλαμβάνει πανελλαδικά, τη σύνταξη επενδυτικών σχεδίων για συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα εθνικού και ευρωπαϊκού επιπέδου, και την ανάπτυξη σχεδίων μάρκετινγκ. Αναλαμβάνει εξίσου την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης καθώς και την ψηφιακή της εικόνα.

Στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους, μελετητές και προγραμματιστές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και επαγγελματική ευσυνειδησία που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

Σύνταξη Επιχειρηματικών Σχεδίων | Διοίκηση, Διαχείριση & Αξιολόγηση Έργων και Προγραμμάτων | Τεχνοοικονομικές Μελέτες | Λογιστική Υποστήριξη|Νομική Υποστήριξη | Συμβουλευτική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων | Ασφάλεια | Εκπαίδευση Προσωπικού

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Με τη σύνταξη ενός σχεδίου αξιολογούνται εναλλακτικά επιχειρηματικά σενάρια  για τον προσδιορισμό της καλύτερης στρατηγικής  και την μεγιστοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της επιχείρησης. Η εκπόνηση ενός στρατηγικού Business Plan που στηρίζεται σε  ρεαλιστικές παραδοχές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον καθορισμό και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Ακολουθήστε μας:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

H αποστολή μας είναι ξεκάθαρη.

Οι άνθρωποι της  SG, γνωρίζουμε πώς να επεξεργαζόμαστε και να καλύπτουμε απολύτως τις  γραφειοκρατικές υποχρεώσεις της σύγχρονης μικρής επιχείρησης. Αφήστε σε εμάς, την γραφειοκρατία και, ασχοληθείτε με αυτό με το οποίο επιλέξατε να προχωρήσετε, την επιχειρηματικότητα!

Η περαιτέρω προσφορά μας προς τη σύγχρονη επιχείρηση, είναι η παροχή των κατάλληλων μέσων και μεθόδων για τη βελτίωση της εσωτερικής της οργάνωσης με στόχο την καλύτερη διαχείριση των πόρων της (οικονομικών και μη) και με βάση την Αρχή της Οικονομίας Μικρών Επιχειρήσεων τη στηρίζουμε στη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξής της. Η ‘εισαγωγή’ και ‘εκπαίδευση’ μιας μικρής επιχείρησης στη χρήση νέων εργαλείων με επικαιροποιημένη γνώση και δεξιότητες θα την βοηθήσουν σημαντικά να διαμορφώσει ένα ισχυρό, βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον 21ο αιώνα.

Οι υπηρεσίες μας βοηθούν τη μικρή επιχείρηση να ξεκινήσει με ισχυρά θεμέλια με στόχο τη δυναμική εξελικτική πορεία. Σας στηρίζουμε ουσιαστικά ώστε να διαμορφώσετε το μέλλον σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Βρίσκουμε και επιλέγουμε το καλύτερο σχέδιο, που έχει τις περισσότερες δυνατότητες έγκρισης, και ταυτόχρονα με την εφαρμογή του επαυξάνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.

Σαν αποτέλεσμα αποκομίζουμε εξασφάλιση της βιωσιμότητας, εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και σταθερές βάσεις για την άνετη, σταθερή και συντομότερη απόσβεση των όρων επιδότησης ή χρηματοδότησης.

“I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. When, while the love”

James Patterson

Founder & CEO

Στα 22 χρόνια εμπειρία μας αποκτήσαμε δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες, λόγο του φιλικού, ευχάριστου και επαγγελματικού περιβάλλοντος της εταιρίας μας.

0 Πελάτες

0 project

0 Ειδικοί Σύμβουλοι